Landsskytterstevnet

Mai og påmeldingsfristen er 15. Norges Skytterstyre har invitert samlagene til informasjonsmøte på Bestemorenga førstkommende lørdag.


Pin Pa Moodboard

5000 skyttarar kvart år og med familiar samlar 12-15000 menneske seg til denne årlege skyttarfesten.

. Ended Aug 10th 2018. Next story To veteraner med full klaff under årets Baneåpning. Nærmere 3000 har meldt seg på og skuddene kan høres noen kilometer fra området.

Se også Mer informasjon. Norges hurtigste og mest treffsikre skytter skal kåres. D Det frivillige Skyttervesen.

Her finner du al du trenger å vite om LS-22. Landsskytterstevnet 2018 - Stjørdal. HK416 M Artilleribataljon - Klasse.

Vi hadde fra en til fem deltagere på disse stevnene. Landsskytterstevnet Skyttermarked Kjøp og salg våpenammoutstyr Skytebaneguide Google maps kart til skytebanen Skyttertidende Skytterlag og samlag Hjemmesider på dfsgrasrot Søk skytterlag Søk etter skytterlag IKT. 1 t 35 min.

Vi har vært igjennom sommerens store stevnehelg med Sierracup og Våpensmiacup stevner som mange benytter som oppkjøring til Landsskytterstevnet. SHK4161 M Bjørnen Skytterlag - Klasse. For nyheter og oppdatert informasjon følg hjemmesiden til DFS.

Landsskytterstevnet 2018 - Stjørdal on Livestream. Landsskytterstevnet LS er godt i gang i Bodø. Folk har strømmet til fra hele landet for å delta på stevnet.

Lørdag var den offisielle åpningen av Landsskytterstevnet 2022 i Bodø. Jon Granlund fra Nannestad er alene i tet i V55 med 248 poeng. Finale klasse V55 bane.

Det deltek det ca. Lørdag kveld ble skogsløp i skyting sprint og stafett avviklet i Valnesfjord. Siden Landsskytterstevnet i 2019 har Norges Skytterstyre og Skyttertinget vedtatt flere endringer som gjelder fra årets LS i.

Sindre Nordvik fra Brumunddal og Ole Magnus Bakken fra Brøttum leverte fantastisk skyting. Previous story Resultater Samlagstevnet felt 2022. 1 day agoDet ble en ellevill dag for Ringsaker-skytterne under landsskytterstevnet i Bodø.

Voss skyttarlag er tildelt Landsskyttarstemnet 2023 Det frivillige Skyttervesen DFS sitt største og mest kjente arrangement er Landsskyttarstemnet LS. Arne Rogne som skyter for Øystre Slidre skytterlag skjøt fullt hus 250 med ni innertiere og er dermed kvalifisert for finalen i klasse Veteran 73 som går onsdag. By Monica Rosvoll 5.

Landsskytterstevnet 2022 Bodø. Bjarne Muri vant Olsokstemnet til Hornindal og Markane. Under følger en oversikt over oppropstider for bane og feltskyting for disse.

Med mye god skyting og ikke minst masse sosialt samvær. Påmeldingen til Landsskytterstevnet 2022 åpner 2. Organisasjonen sitt øvste organ Skyttartinget har vedteke at Landskyttarstemnet skal gå på.

Juli fram til fredag 5. Vi gleder oss til å se dere i Bodø. Så må det sies at våre og forsåvidt andre skyttere ikke var så ivrige på oppkjøringen.

Lørdag 30juli starter landsskytterstevnet i Bodø. 2 days agoGode skyteprestasjoner av valdriser på Landsskytterstevnet i Bodø TIL FINALE. Det er satt opp boder fra forskjellige lokale aktører der folket kan handle seg mat og.

August skal rundt 3000 deltakere i ilden under Landsskytterstevnet i Bodø. Les mer Norsk Skyttertidende Kjører infomøte med samlagene. 1 time og 35 minutter.

5 skyttere fra Forr skytterlag tar tur turen dit for å representere Forr skytterlag i år. D Det frivillige Skyttervesen Landsskytterstevnet 2018 - Stjørdal. MaiLaget av Koment for Det frivillige Skyttervesen.

Det åpnes for påmelding gjennom Mitt DFS 2.


Pin Pa Moodboard


Pin Pa Moodboard


Pin Pa Moodboard

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel